banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Paylaşan Eller

Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü Kaymakamlarına Lojman

İki önemli kararların alındığı mecliste, merkeze atanan kaymakamlar için yapılacak olan lojmanlar için adım atıldı. Atılan adımlarla meclis üyelerinin oy çokluğu ile kaymakamlara lojman tahsis edilecek.

İl Genel Meclisi Ağustos ayında tatile girmesi beklenirken, Başkan Mustafa Yavuz tarafından olağan 2. birleşim toplantısı düzenlendi. Dün başlayan Ağustos ayı birleşim toplantıları bugünde alınan önemli kararlar ile devam etti.

İl Genel Meclisi toplantı salonunda yoklama ile başlayan 2. birleşim toplantısı, bir önceki toplantıya ait tutanakların okunmasıyla devam etti. Meclis üyelerinin yazılı önergelerinin de okunduğu birleşim toplantısında gerekli komisyonlara havale edilmesiyle toplantı devam etti.

7 gündem maddesinde oluşan birleşim toplantısının en önemli maddelerinden birisi, 2013 yılı bütçesinde bazı harcama kalemlerinde bulunan ödeneklerin yetersiz olması nedeniyle toplam, 2 milyon 206 bin 999 TL’nin ilgili kalemlere aktarılması oldu.

Bir diğer önemli gündem maddesi ise, Şanlıurfa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte Karaköprü, Eyyübiye ve Haliliye İlçeleri için ilimize atanan kaymakamlar için konaklama tesisinin planlanmasıydı. Lojman olarak kullanılmak üzere bir binanın satın alınması için İl Genel Meclisi kolları sıvadı. Yeni atanacak olan kaymakamlar ve aileleri için lojman alınması, meclis üyelerinin oy çoğunluğuyla kabul edildi.

Gündem maddelerinin okunmasının ardından, bir açıklama yapan İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, ‘Şanlıurfa’ya hizmet etmek adına tatile ara verdik. Fedakârlık yapıp hizmet için buradayız.’ Dedi.

2. birleşim toplantısı bir sonraki toplantının belirlenmesiyle son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.