banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Başkan Fevzi Demirkol, Demokrasi Nöbetinde Ayrılmıyor

Başkan Fevzi Demirkol, askeri kalkışma girişimi sonrasında vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti için alanlardan ayrılmıyor. Gün içerisinde belediyenin asli görevlerini yerine getiren Başkan Demirkol, gece saatlerinde ise demokrasi nöbetine başlıyor. Sabahın ilk ışıklarına kadar nöbetten ayrılmayan Başkan Demirkol, personelleri ve vatandaşları da alanlara çağırıyor.

ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU
Askeri kalkışma girişimine şehit düşen demokrasi şehitleri de, Haliliye Belediyesi’nce unutulmuyor. Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla AK Parti İl Binası önünde gerçekleştirilen mevlid-i şerif programı, İbrahim Onat’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Tilavetin ardından okunan mevlidin sonunda ülkenin refahı ve huzuru için dualar edildi. Okunan dualara vatandaşlar hep birlikte ‘amin’ dedi.

Mevlid programın öncesinde de vatandaşlara seslenen Başkan Demirkol, alanları boşaltmadıkları için halka teşekkür etti. Başkan Demirkol, şunları söyledi:
“Eşini, aşını bırakarak buraya teşrif eden, kundağındaki çocuğuyla buraya gelen, sabaha kadar arabanın içerisinde çadırda yatan, analarımız, bacılarımız, kızlarımız ve yine dim dik durarak asil bir duruşu sergileyerek ilk günden beri bizi yalnız bırakmayan gençlerimiz, yaşlılarımız, amcalarımız, abilerimiz sizler ne büyüksünüz ki, bizleri bu alanda yalnız bırakmadınız. Bizimle birlikte sabaha kadar burada oldunuz. Şanlıurfa’ya 11 Nisan’dan sonra ikinci bir kurtuluşu yaşattınız. Allah hepinizden razı olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun. Türkiye’nin çeşitli yerlerinde şehitlerimiz oldu. Bu şehitlerimiz demokrasi şehitlerimizdir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.