banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Haliliye Adayı Canpolat’tan Semerkand Vakfına Ziyaret

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat 31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor.

AK parti Adayı Mehmet Canpolat seçim çalışmaları kapsamında STK ve aile ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Halileye ilçe başkanı Süleyman Aksu, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özdemir ile beraber Semerkand Vakfı Şanlıurfa Şube Başkanı Abdulkadir Yetişgin ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek istişarede bulundular.

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, ‘Fırsat buldukça sivil toplum kuruluşları ziyaretleri sonrasında ev toplantıları yapıyoruz. Bu ziyaretlerde vatandaşlarla kanaat önderleri ile hasbihal ediyoruz’ dedi.

Gittiği her evde hanede yoğun ilgiyle karşılaşan Canpolat, ‘Mersavi Aşiretinden Azizoğlu ailesini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduk.Her zaman Haliliyeli ve Şanlıurfalı hemşerilerimiz ile beraber ilçemizi yöneteceğiz’ ifadelerini kullandı

Semerkand Vakfı Şanlıurfa Şube Başkanı Abdülkadir Yetişkin AK Başkan Adayı Canpolat'a çıkmış olduğu bu yolda başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.