banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

HALİL İBRAHİM BULUŞMALARINA KATKI SAĞLAYANLARA PLAKET



ŞURKAV Kültür Merkezinde yapılan törene Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, ŞURKAV Yönetim Kurulu Üyeleri, ve STK’lar katıldı.

Törende bir konuşma yapan Ramazan Seçilmiş “Halil İbrahim buluşmalarının kaynaşma ve birliktelik adına iyi bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Bu programın Şanlıurfa’da yapılıyor olması şehrimiz için bir fırsattır. Bu tür organizasyonların bölgemizde daha sık yapılması, katılımın da üst düzeyde olması gerekiyor. Hz. İbrahim Peygamberin yaşadığı şehrin manevi atmosferine uygun bir şekilde gerçekleştirilecek programlar herkesi toplayacak ve kucaklayacak nitelikte olmalı. Etkinliğimizi destekleyen sizlere Valiliğimiz ve Vakfımız adına teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

Konuşmaların ardından katkıları olan, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Limak Şanlıurfa Çimento, Harranova Besi ve Tarım Ürünleri A.Ş., Volkswagen- Vimsa Otomotiv, Zümrüt Tekstil, Hakan Plastik, Gürbağ Çimento, Ufuk Boru, Aksa Enerji Üretim A.Ş, OSM Hastanesi, Astor Turizm, Şanlıurfa Fotoğrafçılar Derneği ve Ayışığım Şanlıurfa Şube Başkanlığı’na Vali Vekili Ramazan Seçilmiş tarafından plaket takdim edildi.

Şanlıurfa Valiliği öncülüğünde Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) tarafından Şanlıurfa ilinde, bu yıl beşincisi 30 Eylül - 02 Ekim 2011 tarihleri arasında düzenlenmiştir. Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları kapsamında düzenlenen etkinliklerde dayanışma, yardımlaşma, sevgi, hoşgörü gibi alanlarda verimli değerlendirmeler ve çalışmalar yapılmıştır.

Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları kapsamında her yıl konferans, konser, tiyatro gösterisi, sanat sergisi, sıra gecesi, tirit ziyafeti, toplu sünnet şöleni, turistik geziler ve benzeri etkinlikler düzenlenmektedir. Ülkemizin en sevilen müzisyenlerinin konser verdiği buluşmalara, yurt dışından müzik toplulukları da konser ve dinletileri ile destek vermektedir. Etkinliklerde, projenin felsefesine uygun bir program içeriği hazırlanmıştır.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.