banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Halil Ayhan yeniden başkan

Akçakale şoförler ve otomobilciler odası başkanlık seçimleri iki başkanın kıran kırana seçimine sahne oldu. Açılan oyların yarısından fazlasını Halil Ayhan geriye kalan oyları da Yusuf Aygün aldı. Seçimlere katılımın yüksek olduğu gözlemlendi. Akçakale şoförler ve otomobilciler odasına bağlı bulunan 1044 üyenin yarısı katılım gösterdi.

Seçime 505 üye katılım gösterdi. Bu oyların 304'ü Halil Ayhan'a, 197 oyda Yusuf Aygün'e çıktı. 4 oyda mükerrer sayılarak iptal edildi. Yaklaşık 110 oyla başkanlık seçiminde büyük fark atan Halil Ayhan seçimin demokratik ve hakkaniyetli olduğunu söyledi. Yusuf aygün de yaptığı açıklamada, seçimlerde rekabet olması gerektiğini belirterek kazanırsın kazanmazsın, Bu bir ilkimdir inşallah ileriki yıllarda yine aday olurum dedi.

Coşkun Atan / Akçakale www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.