banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Pamuk (Kütlü) Pakistan MİLGEM Korvet Projesi MİLGEM Korvet Projesi Şifaiye Medresesi

Halfeti'de hazine arazisi talan ediliyor
Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesinin Yeni Yerleşim Yerinde ve civar köylerde hazineye ait ve tapu harici bırakılmış alanlar talan edildiği bilgileri Haber Merkezi'mize ulaştı.



İlçede görevli tek bir memurun bu kadar geniş alandaki tecavüzleri tespit edip, gerekli yasal işlemi yapmasının mümkün olmadığını belirten Halfeti halkı Bu konuda kamuoyu oluşturmak suretiyle yetkili makamlardan personel görevlendirilmesini istiyorlar.



Halfeti Halkı yaptıkları açıklamalarında ''Memleketini seven herkesin görevi olmalıdır, aksi taktirde ilçemiz yasaların yeterince uygulanmadığı çarpık yerleşime sahip bir yer olacaktır. Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğünü hassas davranmaya davet ediyoruz.jandarma kayıtlarında adliyeye intikal eden Halfeti yeni yerleşim yerinde 100 cıvarında hazineye ait kaçak yapı bulunmaktadır” dediler.

GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.