banner2
Öne Çıkanlar Urfa Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin

Halfeti ve Bozova kadın kolları kongresi yapıldı

AK Parti Halfeti ve Bozova Kadın Kolları kongresi yapıldı. Milletvekili Yahya Akman’ın katılımı ile gerçekleşen kongrede Halfeti Kadın Kolları Başkanlığına Güllü Baykara seçilirken, Bozova Kadın Kolları Başkanlığına ise Emine Karadağ seçildi.

AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Şükran İnan,  Ümran Bilim, Nilgün Olcay, Kadriye Özbek, İl Yönetiminden Halfeti Koordinatörü Hümeyit Bilbay’ın katıldığı kongrelerde Halfeti ve Bozova Kadın Kolları Başkanlarını seçtiler.

Önce Halfeti’te gerçekleştirilen kongrede başkanlığa seçilen Güllü Baykara, AK Partinin büyük hedefleri olduğunu belirterek; “Ne mutlu bizlere ki şanlı ecdadımızdan devraldığımız bu cennet vatana, adaletin ve kalkınmanın esas olduğu milletine hizmetten başka hiçbir düşünce ve amaç taşımayan Ak Parti çatısı altında yetişiyoruz.

Ak Partide siyaset demek temiz ve dürüst siyaset yapmak demektir.

adınlar olarak bizler partimizin, teşkilatımızın bize verdiği değeri ve önemi canı gönülden hissediyoruz. Partimizin koyduğu 2023 hedefinden de anlaşılmaktadır ki sadece bu günümüz değil yarınımızda düşünülmektedir. Bu ülkenin kadınları için atılan adımlar bizleri mutlu etmekte vatanımız için çalışma azmimizi bir kat daha güçlendirmektedir.

Şükürler olsun ki milletimiz bu çalışma azmimize, gücümüze, heyecanımıza cennet vatan için yaptıklarımıza inanmış, güvenmiş ve bir daha diyerek 12 Haziran 2011 seçimlerinde partimizi tercih etti. Partimizin bizlere olan desteği ile ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi İlçemizde de kalkınmaya yönelik çalışmalar devam edecektir” dedi.

Daha sonra Bozova’ya geçen Kadın Kolları teşkilatı kongre yaptı.

Bozova Çok Amaçlı Toplantı ve Sinema Salonunda gerçekleşen kongreye tek liste halinde giren Emine Karadağ başkanlığa seçildi.

Burada kadınlara hitap eden Milletvekili Yahya Akman; halk ile iç içe olduğu sürece, AK Parti'ye olan teveccühlerinde artarak devam ettiğini söyledi.

 

Akman; "2011 seçimlerin yeni çıktık. Şanlıurfa’dan büyük oy alarak parlamentoda temsil ediyoruz. Elbette kadınlarımızın ev ev dolaşarak yaptıkları çalışmaların payı büyüktür. Bu kongre Bozovalı kadınlarımıza ve teşkilatımıza hayırlı olsun” dedi. 

 

Emine Karadağ; “Misyonu ve vizyonu ile ülkeyi kalkındırmak olan AK Partimizin çalışmalarına Bozovalı kadınlar olarak katkı sunmak istiyoruz. Arkadaşlarımızın layık gördüğü bu görevi en iyi şekilde yapmak için büyük gayret sarf edeceğim” dedi.

 

Konuşmaların ardından yapılan 3. Olağan kongrede tek liste halinde seçime giren Emine Karadağ başkan seçildi.

AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Şükran İnan ise; 10 ilçemizde kadın kolları kongremizi gerçekleştirdik. Güven tazeleyerek devam eden oldu, yeni seçilenler oldu. Hepsine başarılar diliyorum. Kadınlar teşkilatın olmazsa olmazıdır. Daha güçlü ve daha heyecanlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

 www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.