banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Halfeti Kaymakamı Şeref Albayrak, şehit ailesini unutmadı

Sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen ve çözüme kavuşturan Kaymakam Albayrak, özel günlerde de onları yalnız bırakmıyor.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Şeref Albayrak, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde şehit annelerini unutmadı. İlçenin Salmanlı mahallesinde bulunan şehit ailesini ziyaret eden Albayrak, burada şehit babası Abuzer Gören ile sohbet etti, şehit annesi Hatun Gören’in ise Kadınlar Gününü kutladı. Kaymakam Albayrak, şehit ailesi ve çocuklarına da günün anısına hediyeler takdim etti.

Albayrak, şehit ailesini ziyaretinin yanı sıra, ilçede kamu kurum kuruluşlarında görev yapan kadın çalışanlara ve vatandaşlara da karanfil dağıttırdı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili açıklama da yapan Albayrak ‘’Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Bu özel ve değerli günde farkındalık oluşturmak anlamında ilçemizde şehadete ulaşan şehidimizin annesini, tüm kadınlarımızı temsilen ziyaret ettik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’ Dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.