banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Halfeti Belediyesi 30 bin metrekare kilitli parke taşı döşedi

 

Halfeti Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, halka daha iyi bir yaşam alanı açmak adına başlattığı çalışmalar kapsamında merkez ve ilçeye bağlı mahallelerde kilitli parke taşı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda öncelikli ihtiyaç duyulan noktalarda yürütülen çalışmalarda çalışmaların büyük bir kısmı tamamlandı. Böylelikle Yukarı Göklü Mahallesi'nda 6 bin 750 metrekare, Arğıl Mahallesi'nde 9 bin 700 metrekare, Seldek Mahallesi'nde 6 bin 796 metrekare, FıstıkÖzü Mahallesi'nde 1200 metrekare, Cibîn (Saylakkaya) Mahallesi'nde 1500 metrekare, Halfeti merkez 4 Nisan Alanı 1765 metrekare ve Yeşilözen Mahalllesi'nde ise 1274 metrekare kilitli parke taşı döşendi. Ayrıca çalışmalar kapsamında 1020 metretül de oluk taşı kullanıldı.

Genel yürütülen çalışmalar kapsamında Halfeti merkez ve mahallelerinde 30 bin metrekare kilitli parke taşı döşenmiş oldu. Kısıtlı imkanlara rağmen yürütülen çalışmaların süreceğini belirten Belediye Eşbaşkanları Mustafa Bayram ve Ayşe Durmuş, amaçlarının halkın yaşam alanlarını daha yaşanılır hale getirmek olduğunu belirterek, çalışmaların süreceğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.