banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Halfeti Alt Yapısına Büyük Yatırım

HALFETİ, ATIK SU ARITMA TESİSİNE KAVUŞACAK
Şanlıurfa merkezinde olmak üzere bir çok ilçede yapılan ve şuan faaliyette olan atık su arıtma tesislerinin biri de Halfeti ilçesinde yapılacak. Halfeti İlçesi atık su arıtma tesisi için projelendirme çalışmalarında sona gelindi.

İÇME SUYU, KANALİZASYON VE YAĞMUR SUYU DRENAJ HİZMETLERİNE İLK DEFA KAVUŞUYORLAR
Halfeti ilçe genelinde bugüne kadar toplamda 74 bin 238 metre içme suyu hat döşemesi gerçekleştirildi. İlçe genelinde sürdürülen alt yapı çalışmalarından olan içme suyu hat döşeme ve gurup içme suyu projeleri sayesinde ilçe merkezi olmak üzere kırsal mahallelerde suya kavuştu. Bu kırsal mahallelere içme suyu ulaşımı anlamında içme suyu depoları da yapıldı.
Bununla birlikte Halfeti ilçesine 4 bin 771 metre Kanalizasyon Hattı,  bin 191 metre Yağmur Suyu Hattı döşenmiş olup alt yapı hizmetleri ve projeleri halen devam ediyor.
Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğünün çalışmalarından dolayı memnuniyetliği ifade eden Halfeti ilçe halkı yıllardır beklediği hizmetlerin Büyükşehir ile yaşandığını ifade ettiler. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.