banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Haleplibahçe mahallesindeki Bim mağazasını molotof attılar

 IŞİD’in Kobani’ye yaptığı saldırıları bahane eden PKK’li çeteler, işyerlerine saldırmaya devam ediyor. Daha önce işyerlerini kapalı olduğu gece vakti yakan PKK’li çeteler, bu sefer işyerini içerisinde müşterilerin bulunduğu sırada molotofla yakmaya çalıştı.

Alınan bilgiler göre; saat:20.30 civarında Haliliye ilçesine bağlı Haleplibahçe mahallesi 2378. Sokakta bulunan bir işyerine gelen ve içerisinde bir bayanın da bulunduğu 7 kişilik bir grup, içeride bulunan çalışanları ve müşterileri tehdit ederek işyerine Molotof attı.

İşyerine Molotofların atılmasıyla panikleyen çalışanlar ile müşteriler, kendilerini dışarı attı. Dışarıya kaçmaya çalışan müşterilerden bazılarının hafif yaralandığı ifade edilirken atılan Molotoflardan dolayı işyerinde yangın çıktı. Çıkan yangın sonucu işyerini duman kapladı.

Molotof attıktan sonra kaçmaya çalışan PKK’li çetelere cadde esnafı tepki gösterdi. Esnaf, PKK’li çetelere müdahale ederek iki kişiyi yakalayıp polise teslim ettiği belirtildi.

İşyerinde çalışan çalışanların haber vermesinin ardından olay yerine itfaiye ve polis ekipleri geldi. İşyerinde çıkan yangın, itfaiye tarafından söndürülürken polisin olay yerinde güvenlik önlemleri alındığı görüldü. Olay yeri inceleme ekipleri, işyerinde incelemelerde bulundu.

Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Hatırlanacağı gibi; daha önce de farklı mahallerde bu işyerlerine yönelik yapılan molotoflu saldırılarda bu işyerlerinde yangın çıkmış, bu işyeri sahipleri de işyerlerine yapılan bu saldırıların ardından işyeri kapısını demir sacla kapatmak zorunda kalmıştı.(İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.