banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Halaçoğlu, Açıklasam Hayatı Tehlikeye Girer

 HAYAT GARANTİSİ VERİRLER Mİ?
 Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, şunları söyledi: “Bu söylemim bir gerçektir. Yalan bir şey değil. Ben bugüne kadar ne söylediysem hepsi gerçektir. Şanlıurfalı Milletvekilinin adını açıklamam kolay bir şey değil. İsmini açıklarsam ona hayat garantisi verirler mi? O Milletvekiline hayati garantiyi versinler ondan sonra açıklayayım. Ben kimsenin başına bir şey gelmesinden vicdanen rahatsız olurum”

 ABDULKERİM GÖK DEĞİL

Halaçoğlu, “Şunu ifade edeyim,o isim Milletvekili Abdülkerim Gök değil. Ancak, diğer milletvekilleri çıksın ben değilim diye açıklama yapsınlar. Benim o vekil ile konuşmamda yanımızda bulunanlar bu arkadaşı da MHP’ye mi transfer edeceksin diye takıldılar diye konuştu. Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu’nun Abdülkerim Gök ile bu konuyu görüşmedim demesinin ardından gözler diğer AK Partili milletvekillerine çevrildi. Kamuoyu şimdi, Şanlıurfa milletvekillerinin Yusuf Halaçoğlu ile görüşüp görüşmedikleri yönünde neden sessiz kaldıklarını merak ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.