banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Hakkâri Valiliğinden

Hakkâri Valiliği özel bir televizyonda çıkan ‘askerlerin çatışma bölgesinden kurtarılması ve bölgeden alınmasını sağlamak için bazı şahıs ve gruplardan ricada bulunulduğu’ yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten bir açıklamada bulunarak bu yöndeki haberleri yalanladı.

Hakkâri  Valiliğinden çıkan haberler sonrası yapılan yazılı açıklamada;  7 Eylül 2015 günü özel bir televizyon programında çıkan ve 6 Eylül 2015 günü Yüksekova İlçesi Dağlıca Bölgesi’nde PKK’nin saldırısı sonucu yaralanan ve hayatını kaybeden askerlerin bölgeden kurtarılması ve cenazelerinin alınması için bazı şahıs ve gruplardan Valiliğin ricacı ve talepkar olduğu yönünde ki iddia ve tartışmalar tamamen asılsız olduğu belirtildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.