banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Hakan Fidan ifade vermeyecek
MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın ifade vermeye gelmeyeceği netleşti. Fidan, yardımcılarıyla birlikte halen Ankara’da toplantıda.
Sabah gazetesinin haberine göre; MİT Müsteşarı Hakan Fidan ifade vermeye gelmeyecek. MİT Kanunu'nun 26'ncı maddesine göre Başbakan'ın direkt izni gerekiyor. Fidan halen Ankara'da.
Dün gece yarısı 12'ye kadar kurmayları ile durumu istişare eden Fidan, bu sabah saat 7 civarı MİT karargahındaki odasına geldi. Kahvaltısını ettikten sonra saat 10'da az önce müsteşar yardımcıları ve daire başkanları ile kritik bir toplantıya girdi.
Toplantının ana gündemi olarak "yakın komşularla ilişkiler" ele alınıyor. Toplantı hala müşteşarın odasının bulunduğu binanın giriş katındaki büyük toplantı odasında sürüyor.
Kaynak: Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.