banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Haftasonu Ruhsatına Son Verildi

Şanlıurfa Fırıncılar Odasından Yapılan Açıklamada; Fırıncı Esnafımızdan hafta sonları işyerlerimizi açmaları için belediyeden ruhsat alarak harç ödemeleri mahkeme kararı ile kaldırıldığını belirtildi.

 

Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı Yaptığı açıklamada:  “Fırıncı esnafımızın bilgilerine sunulmak üzere hafta sonları işyerlerimizi açmaları için belediyeden ruhsat alarak harç ödemeleri gerekmediğine dair Ankara 1. idare mahkemesinin esas: 2009/1822 dosya no’sunda konfederasyonumuzun açmış olduğu davanın, konfederasyonumun lehine sonuçlandığı ve 17.05.2010 tarih, 2010/32 sayılı genelgesi ile tüm Fırıncı esnafımıza duyurulur.

 

   Söz konusu kararın temyiz incelemesi Danıştay 8. dairesinin 07.12.2010 tarih ve E.2010/5698,K.2010/ 6534 sayılı ilamı ile lehimize olarak sonuçlanmış ve karar kesinleşmiştir.

 Danıştay’ın söz konusu ilamı www.tesk.org.tr adresinde de yer almaktadır. Tüm fırıncı esnafımıza duyrulur.” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.