banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Hafta sonu havalar nasıl olacak HARİTALI

Hafta sonu havalar nasıl olacak HARİTALI

Meteoroloji’den yapılan son değerlendirmelere göre hava sıcaklıkları yurt genelinde düşüyor..

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun büyük bölümünde sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların, Bolu, Karabük, Kastamonu, Sinop, Çankırı, Samsun, Çorum, Amasya ve Tokat çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Batı ve Orta Karadeniz, İç Ege, İç Anadolu ile Akdeniz’in iç kesimlerinde 3 ila 5 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı, yurdun batı kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

METEORLOJİ’DEN UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Bolu, Karabük, Kastamonu, Sinop, Çankırı, Samsun, Çorum, Amasya ve Tokat çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, lokal su baskını, lokal dolu yağışı vb.) yetkililerin ve vatandaşların dikkatli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı çok bulutlu, sabah bölgenin doğusu, öğle saatlerinde Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya ve Bilecik çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, sabah Kütahya ve Afyonkarahisar çevreleri, öğle saatlerinde bölgenin iç kesimleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı çok bulutlu, Doğu Akdeniz ile öğle saatlerinde Isparta, Burdur ve Antalya’nın Korkuteli, Elmalı, İbradı, Akseki ve Gazipaşa ilçeleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; sabah saatlerinden sonra Çankırı çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; bölgenin iç kesimleri ile Sinop çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Samsun, Tokat, Amasya ve Çorum çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı çok bulutlu, bölgenin kuzey ve batısı ile gece saatlerinden itibaren Bitlis çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı çok bulutlu, batısı ile akşam saatlerden itibaren doğusu sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Rota haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.