banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Hafta sonu hava nasıl olacak? 10 Eylül Cumartesi hava durumu

BALİKLİGOL.COM /  Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Manisa, Kütahya, Uşak'ın batı çevreleri, İzmir ve Aydın'ın iç kesimleri ile Bursa ve Balıkesir'in güney çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kıyı Ege'de 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde değişmeyeceği, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta, Marmara ile Batı Karadeniz'in batı kıyılarında kuvvetlice (30-50 Km/sa) esmesi bekleniyor.

UYARILAR Güncel Meteorolojik Uyarı Bulunmamaktadır.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

GÜNEYDOĞU ANADOLU Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DIYARBAKIR °C, 37°C Az bulutlu ve açık

GAZIANTEP °C, 37°C Az bulutlu ve açık

SIIRT °C, 37°C Az bulutlu ve açık

ŞANLIURFA °C, 38°C Az bulutlu ve açık

MARMARA Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bursa ve Balıkesir'in güney çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölge genelinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/sa) esmesi bekleniyor.

BURSA °C, 34°C Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra güney çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

EDIRNE °C, 33°C Parçalı bulutlu

ISTANBUL °C, 31°C Parçalı bulutlu

KIRKLARELI °C, 31°C Parçalı bulutlu

EGE Az bulutlu, kuzey ve iç kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya, Manisa ve Uşak'ın batı çevreleri ile İzmir ve Aydın'ın iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHISAR °C, 31°C Parçalı bulutlu

DENİZLİ °C, 36°C Parçalı bulutlu

IZMIR °C, 32°C Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MANISA °C, 35°C Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra il geneli kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

AKDENİZ Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA °C, 34°C Parçalı ve az bulutlu

ANTALYA °C, 31°C Az bulutlu

HATAY °C, 31°C Az bulutlu

ISPARTA °C, 32°C Parçalı ve az bulutlu

İÇ ANADOLU Az bulutlu ve açık, kuzeybatı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA °C, 32°C Parçalı ve az bulutlu

ÇANKIRI °C, 32°C Parçalı ve az bulutlu

ESKİŞEHİR °C, 33°C Parçalı ve az bulutlu

KONYA °C, 32°C Az bulutlu ve açık

BATI KARADENİZ Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; batı kıyılarda kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/sa) esmesi bekleniyor.

BARTIN °C, 30°C Az bulutlu

BOLU °C, 31°C Parçalı ve az bulutlu

DÜZCE °C, 32°C Parçalı ve az bulutlu

ZONGULDAK °C, 26°C Az bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ Az bulutlu ve açık, doğu kıyılarının parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA °C, 32°C Az bulutlu ve açık

SAMSUN °C, 27°C Az bulutlu ve açık

TOKAT °C, 31°C Az bulutlu ve açık

TRABZON °C, 26°C Parçalı bulutlu

DOĞU ANADOLU Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM °C, 26°C Az bulutlu ve açık

KARS °C, 25°C Az bulutlu ve açık

MALATYA °C, 33°C Az bulutlu ve açık

MUŞ °C, 33°C Az bulutlu ve açık

DENİZLERDE HAVA Batı Karadeniz ve Kuzey Ege'de Fırtınamsı Rüzgar Bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Az bulutlu, Doğu Karadeniz'in doğusu parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de; Kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 Km/sa), doğusunda 4 ila 6 (30-50 Km/sa), öğle saatlerinden sonra 5 ila 7 (40-60 Km/sa), Doğu Karadeniz'de; Batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 Km/sa), batısı 3 ila 5 (20-40 Km/sa) kuvvetinde, Dalga:1,0 ila 1,5m,batısında 1,0 ila 2,5m, Görüş: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı, güneybatısı yer yer çok bulutlu, Rüzgar: kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 Km/sa) , öğle saatlerinde 4 ila 6 (30-50 Km/sa) kuvvetinde, Dalga:1,0m ila 2,0m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı, kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60 Km/sa), güneyi doğudan 2 ila 4 (10-30 Km/sa), Güney Ege'de kuzey ve kuzeydoğu, zamanla batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 Km/sa) kuvvetinde, Dalga:0,5 ila 1,5m, Kuzey Ege'de 2,0m ila 3,0m Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 Km/sa), öğle saatlerinde 4 ila 6, (30-60 Km/sa), akşam 3 ila 5 (20-40 Km/sa), Doğu Akdeniz'de güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 Km/sa), batısında 3 ila 5 (20-40 Km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m,Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: Güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde; Dalga: 0,2 ila 0,5m,Görüş: İyi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.