banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Hadım edin bunları hakim bey!
‘Bana bıraksınlar... Öldürürüm!... Yok yok işkence yaparım, ölüm onun için kurtuluş demek!...’ Çocuk tacizleri ile ilgili haberleri okuduğumuzda ya da izlediğimizde aklımızdan sesli, sessiz geçen ilk tepki bu olur.

‘Allah be... versin senin!’ gelir peşin sıra... Ve kendi adıma konuşacak olursam, her defasında gözyaşlarıma hakim olamam. Hele o Balıkesir’de yaşayan ailenin 10 aylık bebeğine taciz haberi sonrası katıla katıla ağlamıştım ben...

Engellenmesi neredeyse mümkün olmayacak hale gelen bu tacizlerin ardı arkasının kesilmesi için bir fikrim var benim ama yazımın sonuna saklayacağım.

Öncesinde, başka bir noktaya değinmem gerekiyor.

Neredeyse kadınların kadın gibi ve erkeklerin erkek gibi olmadığı bir zamanda yaşadığımızı hatırlatmak istiyorum. Ki bundan mütevellit; çocuklar da çocuk gibi değil!... Ya da medyadan merceklediğimiz bölümünde, dış görüntülerine yansıyan hal çok da çocukça bir hal değil.

Kim müsaade ediyor buna?

Fazla eskiye gitmeyin... Ki daha önce de kaleme aldığım, çocukların yeteneklerinin sergilendiği bir yarışmada; onların giydiklerini, taktıklarını, sürdüklerini göz önüne alırsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız.

9 yaşındaki bir kız çocuğun dudağında pembe ruj, üstünde çingene kıyafeti, roman havası oynarken ki hali ile aynı yaştaki bir erkek çocugun gözlerindeki rimel de ne demek oluyor?

Amerika’da filanca tarihte yapılan bir çocuk güzellik yarışmasında birinci olan kız çocuğunun kaçırılma, tecavüz edilme ve öldürülme hikayesini duymuşsundur.

Minik yavrucağı boya küpüne çevirmişler, koca kadınlar gibi saçlarını yapmışlar, mayo giydirmişler ve poz verdirmişlerdi!...

Dikkat ederseniz, isim vermiyorum ya da haber başlıklarını paylaşmıyorum. Çünkü; eğer öyle yapmaya kalksam, hepsi yüzlerce sayfa tutar.

Tamam... O; Sapık!

Peki, sebebi ne kadar masum olursa olsun, el kadar evladına makyaj yaptırılıp, koca kadınlar gibi poz verdirilmesine müsaade eden ailenin sıfatı ne olmalı?

Hiç bir cehaletin bedeli bu denli acı olmamalıdır elbette ama azmettirmenin kıyısından köşesinden geçiliyorsa şayet ne olacak?

Çocuğunu koca kadın gibi giydirip dolaştıran Tom Cruise amcamla karısının, psikolojik tedavi altına alınması gerekmiyor mu sizce de?

Yahu bu çocuğun hali nedir böyle?

kullan

Manyak mısınız siz?

Onlar da kendi çocuklarını suistimal etmiş olmuyorlar mı?

Kanımca yargılanmaları gerekiyor. Adı üstünde o daha çocuk!...

Aklı ermiyor ki?

-Anne... Beni neden böyle giydiriyorsun diyemiyor ki!

Ya da güzellik yarışmasına katılan 5 yaşındaki kız sorabiliyor mu?

-Bana neden mayo giydirip, makyaj yapıyorlar?

Yok kardeşim! Onu anne ve baba idrak edip, düşünecek.

Genelleme yapmıyorum, kimse elinde maşa ile yürümesin üstüme... Sadece, bu tip durumların söz konusu olduğu tacizlerde, anne ve babaya da soruşturma açılsın diyorum o kadar. Azmettirmekten değil! Çocuğunun, çocukluğunu elinden almaktan ötürü...

İlkokul birinci sınıfa giden, elinde mikrofon kırmızı ruju ile şarkı söylerken, gerdan kıvıran çocuğun günahı ne?

Kendi hayallerini çocuğuna yüklemek ne büyük bencilliktir oysa ki...

ÇOCUĞUNA ÇOCUKLUĞUNU YAŞATMIYOR!

Başlarım modernliğine!... Yahu de get!... Vallahi yazarken bile asabım bozuluyor. Ne olacak yani? Senin çocuğun yarışmada birinci olunca ne olacak!...

Çocuk adamlar ve kadınlar çıkarıyorsunuz başımıza, bırakın çocuk; çocuk olsun. Siz çanak tutun sonra da yas!

Anne ve babaları kızdırmak değildi asla niyetim...Onlar bizim en kıymetli varlıklarımız... Felaket habercisi gibiyim biliyorum ama gelmeyin bu oyunlara... En azından benim memleketim insanı düşmesin bu tuzaklara... Reyting dalgasına, yetişkine çevrilen evlatlarınızın, çocukluklarını almalarına müsade ederek, hayatlarını katletmeyin bir nevi...

Belki yıllar geçecek ve sizden hesap soracak!

Ama öyle değil mi? Koyduğunuz isim için bile gün gelip ‘ neden’ diyebilen bebelerimiz, çocukluğunu yaşayamadığı için kapınıza dayanmaz mı sanırsınız?

Büyük sözüme tövbe... Allah’ım sen imtihan etme...(Bunlar kendime

Ben yalnızca, başka bir açıdan bakmanızı sağlamaya çalışıyorum.

Şimdi gelelim, yasa teklifime...

Tüm çocuk tacizi vakalarında, tacizde bulunan mahlukat için bir YASA teklifim söz konusu; müsaadenizle arz edeyim..

Hapse atmakla yetinmeyin... HADIM EDİN!... Alnının ortasında, kızgın demirle işlenmiş bir damga ile yaşamasına da müsaade...

Ha akli dengesi yerinde mi değil?

Onları da, yine hadım edip, akıl hastanelerinde tutun ölene kadar...

Not: Lütfen...

Serdem Coşkun - Haber 7


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.