banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

HADER 35 Kişinin Öldürülmesini Kınadı
Harran Adalet ve Hukuk Derneği (HADER) açıklamasında; ''Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Ortasu köyünde savaş uçaklarının ateşi sonucu sivil vatandaşlarımızın ölmüş olduğu bilgisini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Yürek burkan bu olay, sadece ölenlerin yakınlarını ve yöre halkını etkilememiş, tüm ülkede büyük bir acıya neden olmuştur. Ne var ki devlet ricalinin olayın hemen akabindeki tutumları ve bir kısım gayrı ciddi yaklaşımlar üzüntümüzü arttırmıştır.

Bu itibarla, insan yaşamının kutsallığının gerektirdiği duyarlılığın bize yüklediği görevi yerine getirme adına bu açıklamayı kamuoyuyla paylaşmayı gerekli gördük''. dedi.

Ayrıca HADER Son olarak şunları söyledi; ''Yaşamını yitiren insanlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına sabır diliyor, bombalama olayında sonucun gerçekleşme şekli ile ilgili sorumluluğu bulunan kişi ve kurumların bir an önce yargı önüne çıkarılması en azından bundan böyle daha hassas olunması için bir adım olacağından ilgili kurumları görevlerinin gereğini yerine getirmeye davet ediyoruz denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.