banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

Hacı adayları salâvatlarla uğurlandı

Hizan İlçe Müftülüğü tarafından hac ibadetini ifa etmek üzere yola çıkacak olan 18 hacı adayı için Merkez Yeni Camii’nde program düzenledi.

Öğle namazını cemaatle kılan hacı adayları, namazın ardından halkla vedalaşarak helallik istediler. Salâvatlarla hacı adaylarını uğurlayan halk, kutsal topraklara gidecek hacı adaylarından dua talebinde bulundular.

Düzenlenen programda kısa bir konuşma yapan Hizan İlçe Müftüsü Tahir Erçin, hacıları kutsal topraklara göndermenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Elçin, “İlçemizde kutsal topraklara 18 hacı adayını uğurluyor olmanın mutluluğu içerisindeyiz. İlçe müftülüğü olarak hacılarımıza yola çıkmadan evvel ve yol esnasında yapmaları gereken her şeyi kendilerine anlattık. Diğer kalanları da yol esnasında Diyanet İşleri Başkanlığınca görevlendirilen görevliler tarafından anlatılacak, bütün ihtiyaçları giderilecektir. Şimdiden rabbim haclarını kabul etsin.” dedi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.