banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Haberimiz Karayollarını Harekete Geçirdi

Daha önce "Şanlıurfa Akabe İnişinde Tünele girmeyen araçları kullandığı tali yolda Balıklıgöl Devlet Hastanesi Kavşağına Girmeden yolda meydana gelen çöküntü kazalara davetiye çıkarıyor." demiştik.

İŞTE O HABERİMİZ!..
haberimiz ses getirdi. yetkililer harekete geçti. çöken yolun onarılması için çalışma başlatılfığı duyruldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü açılamasında; "Şanlıurfa Valiliği koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü vatandaşlarımızın Huzur ve Güven içerisinde yaşamalarına yönelik çalışmaları yürütmektedirler. Bu çalışmalara ek olarak suçlular için zaman zaman barınma alanı olarak kullanılan metruk binaların tespiti, vatandaşlarımızın genel güvenliğine yönelik tehlike arz yerlerin ıslahı (Tespiti, yıkılması, onarılması, ışıklandırılması, kamera sistemlerinin kurulması, tel örgüyle çevrilmesi), okul çevrelerinin, önemli tarihi ve kültürel alanların güvenlikli alanlar haline getirilmesi ve korunmasına yönelik çalışmalarda yürütülmektedir.

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğümüz Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri ilimizin en işlek bulvarı (İpekyol Caddesi) yol üzerinde Trafik Kazalarına, yaralanmalara, can kayıplarına ve maddi hasarlara sebebiyet verebilecek çöküntülerin olduğunu tespit etmişlerdir.
Balıklıgöl Hastanesi kavşağında
Toki’ye çıkış Trafik Işıkları (yaklaşık 20m
Balıklıgöl Hastanesi kavşağında
Toki’den İniş Trafik Işıkları (yaklaşık 5m)
Konuyla ilgili olarak Şanlıurfa Belediye Başkanlığı yetkilileri ile irtibata geçilerek gerekli çalışmalara başlanmıştır.
Kamuoyuna Saygı ile duyurulur." denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.