banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Güvercin kavgası kanlı bitti:1 ölü 1 yaralı

Derik’in Harmanlı (Xanika) köyünde amcaoğulları oldukları öğrenilen şahıslar arasında çıkan güvercin  kavgası kanlı bitti.  

Edinilen bilgiye göre, amcaoğulları 16 yaşlarındaki D.A ile E.A’nın aralarında bulunduğu şahıslar arasında güvercinler yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi sonucu misafir olarak köyde bulunduğu iddia edilen D.A., bir akrabasının evinden aldığı pompalı tüfekle ateş açtı.

Açılan ateş sonucu E.A başından 2 ve sırtından aldığı saçmayla  ağır yaralanırken,  yeğeni olduğu öğrenilen 14 yaşlarındaki P.B ise bacağından aldığı saçmayla yaralandı.

Olayda ağır yaralanan E.A., kaldırıldığı Mardin Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, bacağından yaralanan P.B. ise, Mardin Devlet Hastanesindeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Jandarma olayla ilgili D.A’yı gözaltına alırken, hayatını kaybeden E.A ise, yapılan otopsisinin ardından kendi köyü olan Harmanlı’da gözyaşları arasında toprağa verildi. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.