banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Güvenç’ten Viranşehir Atağı-VİDEO


Kapsamlı bir şekilde esnaf ziyaretinde bulunan Celalettin Güvenç ve beraberindeki Milletvekilleri ilk olarak Viranşehir’in en işlek caddesinde toplanan kalabalıkla bir araya geldiler. Burada toplanan kalabalığa seslenen Celalettin Güvenç,  Viranşehir’de gerçekleştirecekleri programlar hakkında bilgi vererek, “Gün boyu esnafımızı selamlayacağız, kanaat önderlerimizi ziyaret edeceğiz, sizlerle beraber olacağız, dertleri dinleyeceğiz. Göstermiş olduğunuz yakın ilgiye teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmasının ardından esnaf ziyaretine başlayan Celalettin Güvenç, beraberindeki Milletvekilleri ve AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Gelin, esnafın sorunlarını; bunlarla ilgili görüş ve önerilerini dinleyerek not aldı.
Üç milletvekiliyle Viranşehir’e çıkarma yapan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, esnaftan huzur, barış ve kardeşlik için destek ve dua talebinde bulundu.

)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.