banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Güvenç’ten Birecik Eğitim Bir Sen’e ziyaret

Dilek ve temennilerini aldı ve ortak gelecek olarak büyük Türkiye’yi hedeflediklerini söyledi.

Celalettin Güvenç, Beraberinde AK Parti il Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, İl Yönetim Kurulu üyeleri Cemil Çadak, Faruk Badıllı, Nihat Kılıç, Birecik Koordinatörü HümeyitBilbay ve AK Parti İl Gençlik Kollarından Metin Baydilli ile birlikte gittiği Birecik ilçesinde yol güzergâhındaki esnafları ziyaret edip hal hatır sorup adaylığı ve yapılacak çalışmalar konusunda bilgiler verdikten sonra Birecik Eğitim Bir Sen Temsilciliğini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.

 

Her zaman önerilerinizi ve desteğinizi bekliyoruz

Millete hizmetkâr olduklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, “Hedefimiz ortak gelecek, büyük Türkiye. Bizim çektiğimiz sıkıntıları çocuklarımız çekmesin. Dünyada başları dik, hatırı sayılır gençler olsunlar istiyoruz. Dün kadar Amerika’ya gitmek için saatlerce kuyrukta bekleyen Ağır ceza Hâkimimizin olduğunu biliyorum. Başbakanımızın da dediği gibi biz Alllah rızasını kazanmak, milletimize, devletimize iyi bir gelecek hazırlamak için, halkımıza efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya geldik. Biz her zaman eleştirilere açığız ve herkes istişare etmekten yanayız. Zaten hep birlikte yöneteceğiz, halkımızın belediyesi olacağız. Her zaman önerilerinizi ve desteğinizi bekliyoruz” diye konuştu.

Ayda bir de olsa STK’lerle toplantı yapılsın

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Birecik Eğitim Bir Sen Temsilcisi Nahsan Aydın, dilek, temenni ve taleplerini yazılı olarak sunduklarını belirterek, “Biz şahsa değil AK Partiye gönül vermişiz. Urfa’nın izinde olacağız. AK Partiye oy vereceğiz. Belediyelerimizde ayda bir de olsa STK’lerle toplantı yapılsın, bizler dinlensin istiyoruz. Tekrar ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Allah yolunuzu, yolumuzu açık eylesin” dedi.

Aslan ailesine Ta’ziye ziyareti

Birecik ilçesindeki programını tamamlayan Güvenç ve beraberindekiler, daha sonra Aslan ailesine ta’ziye ziyaretinde bulunarak baş sağlığı ve sabır dilediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.