banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Güvenç’ten Angelina Jolie’ye; Kızım sen anlayamazsın VİDEO

Bu yıl Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in himayesinde gerçekleştirilen 11. Uluslararası Eyüp Nebi Sabır Ödülleri etkinliği Eyyüp Peygamberinin Kabrinin bulunduğu beldede düzenlendi.

Törende konuşan Vali Celalettin Güvenç, Suriyeli mülteciler için hazırlanan ve 100 binden fazla Suriyeli mültecilerin kaldığı kampların özel hazırlandığına dikkat çekti.

Güvenç; “Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiserliği Özel Temsilcisi ABD’li aktrist Angelina Jolie diyor ki; Türkler çok cömert. Böyle mülteci göçmen kampı mı olur. Çok güzel ve düzenli. Kızım sen onu anlayamazsın ki; biz onları mülteci gibi görmüyoruz. Onlar bizim canımız. Onlar bizim kardeşimiz. Bizim onlara bakmamız Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Müsri’nin İran’da dediği gibi ‘İmani, İnsani, İslami görevimizdir” dedi.

Vali Güvenç, Hıristiyanların da zulme uğraması halinde Türkiye’nin onlara da sahip çıkacağını sözlerine ekledi.

Vali Celalettin Güvenç,  Dünyanın her yerinde kavgaların yaşandığına ve lüzumsuz yere kan akıtıldığına dikkat çekerek, “Eyyüp sabrıyla, Eyyüp’ün gölgesinde, ısrarla barış için, kardeşlik için, dostluk için, geleceğin güzelleşmesi için, çocuklarımızın daha iyi bir Türkiye’de, dünyada yaşaması için moralimizi bozmadan bu tür beraberliklere devam etmemiz lazım. ‘’

Haber: Ömer ASLAN / www.balikligol.com

VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.