banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi Şırnak Mahallesi Enver Aksak

Güvenç'in Selamının Götürüp Halfeti'de Gül Dağıttılar


          Şanlıurfa büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Burak Küçük tarafından kıyıdaki işletme sahiplerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in selamını ileterek, gül dağıttı.
         
           Büyükşehir Belediyesine geçen taşımacılıkla ilgili esnafı bilgilendiren Küçük, tekne güvenliği, can yeleği, yolcu kapasitesi gibi konularda yapılan düzenlemeler hakkında bilgiler verdi.

           Şanlıurfa Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in güvenli yolcu taşımacılığı talimatı ile uzmanların yapacağı kontrollerle Şanlıurfa’nın saklı cenneti olarak adlandırılan Halfeti İlçesinde güvenli ve profesyonel bir şekilde tekne turları düzenleneceğini ve bu doğrultuda Halfeti ilçesine daha çok yerli ve yabancı turistin gelmesi sağlanacağı belirtildi.
    
          Ayrıca gerçekleştirilen çalışmada Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı personelinin yanı sıra Halfeti Belediyesi Zabıta amirliği personeli de yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.