banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

GÜVENÇ’İ DUYGULANDIRAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ


Halfeti mahalle muhtarlarını ve vatandaşları makamında  kabul eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Büyükşehir Belediyesinin Halfeti’de yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında sohbet etti.
 
Geçtiğimiz günlerde Halfetili mahalle muhtarların talepleri üzerinde  Aşağı Göklü, Örgülü ve bağlantı yollarında yol yapım çalışması başlatılmıştı.
 
Çalışmaların ardından bölge vatandaşlarının rahat bir ulaşım sağladığını belirten Muhtarlar, Başkanı Celalettin Güvenç’e teşekkür etti.
 
Her zaman vatandaşlarımızın hizmetine olduklarını belirten Başkanı Güvenç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Halfeti’de yapılan yolun hayırlı olmasını dileyen Güvenç, bölgede çalışmalarımızı aralıksız sürdüğünü ifade etti.
 
Halfeti’yi daha fazla tanıtılması noktasında çalışmalar yaptıklarını belirten Güvenç, şunları aktardı:
 
“Çalışmalarımızı aralıksız sürdürerek, vatandaşlarımızı istenilen refah seviyesine çıkartacağız.  Ayrım yapmadan gücümüzün yettiğince çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Havaların sıcak olmasıyla birlikte Şanlıurfa’da 1752 Km Yol yapacağız.  500 Km’nin alt yapısı tamamlanarak yapımına başlayacağız. 1200 Km’nin alt yapı çalışmaları tamamlandığı gibi yol yapım çalışmalarını başlatacağız. Halkımıza hayırlı olsun, Allah’ın izniyle Şanlıurfa’da dönüşüm ve gelişimi tamamlayacağız. İbadet aşkıyla çalışmaları sürdüreceğiz, Halfeti’den muhtarlarımız ve vatandaşlarımız buraya gelerek teşekkür etmeleri beni duygulandırdı.”
 
Mahallelerinde yapılan yol için teşekkür eden Halfeti Aşağı Göklü Mahalle Muhtarı Yusuf Sönmez, “Başkanımız Celalettin Güvenç’e teşekkür amaçlı ziyarette bulunduk. Sadece mahallemizin bağlantı yolları için istekte bulunmuştuk ve yapıldı hizmetlerden dolayı tekrardan teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.
 
Halfeti Örgülü Mahalle muhtarı Şemsettin Murat ise,  “önceki dönemler bir çok kez söylememize rağmen yollarımız yapılmamıştı.  Kışın çamurda, yaz ayları tozdan duramıyorduk. Geçtiğimiz günlerde Başkan Güvenç’i ziyaret ederek taleplerimizi ilettiğimiz gibi 5 Km’lik asfalt yolumuz yapıldı. Tozdan çamurdan kurtulduk, her geçtiğimizde yapandan ve emeği geçenlere dua ediyoruz. Celalettin Güvenç’i ziyaret ederek teşekkür ettik, Allah razı olsun emeklerinden dolayı.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.