banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Güvenç'e karşı yapılan eylemde dikkat çeken ayrıntı

Şanlıurfa Belediye önünde toplanan yaklaşık 250 kişilik grup Urfalı aday istediklerini dile getirdiler.

 

Urfa halkı olarak cepten ve sosyal medyadan tanıtan birileri Şanlıurfa'da AK Parti'ye karşı 2009'da yapılan 'ceket' olayının benzerini yapmak istedikleri ifade ediliyor.


2014 yılı mart ayından yapılacak olan yerel seçimler öncesi yine bazı odaklar harekete geçti. Geçtiğimiz hafta mevcut Başkan Ahmet Fakıbaba’nın tekrar aday gösterilmeyeceği haberini alan bazı kurum müdürleri ve amirleri, gece yarısı taşeron işçilerine telefonla ulaşarak Fakıbaba’ya destek mitingi yapılacağını ve gelinmediği takdirde işlerine son verileceği iddiaları ortalığı karıştırdı.

Cumartesi günü Topçu meydanında toplanan birçoğu Belediyede çalışan taşeron firması işçileri ön safta yer aldı. İşten atılma korkusuyla eyleme katılan taşeron işçileri bugün de düzenlenen eyleme katıldı. Şanlıurfa Belediye önünde toplanan yaklaşık 250 kişilik grup burada Fakıbaba lehine sloganlar atarak, Urfalı birini istiyoruz. Dediler. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı eylemde göze çarpan simalarda yer aldı. Bunlar içerisinde Fakıbaba’ya seçim dönemlerinde destek veren Dr. Müslüm Sunay, Belediye Meclis üyesi Mehmet Cafer, bazı kurum müdürleri ve amirleri, çok sayıda işten atılma korkusuyla karşı karşıya kalan taşeron işçileri ile taraftar grupları yapılan eyleme katıldı.

eylem yapan grup olaysız bir şekilde dağıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.