banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Beyaz Saray

GÜVENǒE, ÇARŞI ESNAFINDAN BÜYÜK İLGİ-video


AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar ile birlikte, seçim çalışmaları kapsamında Haşimye’de yer alan Şanlıurfa’nıntarihi kapalı çarşı esnafını ziyaret etti.
Ziyaretleri esnasında Celalettin Güvenç’e tarihi çarşıda bulunan bir esnafın; “Şanlıurfa’ya sahip çıkın” demesi üzerine Güvenç: “Sizlerde bize sahip çıkın” dedi. Süren diyalog da esnafın; “Biz sahip çıkacağız. Her zaman arkanızdayız. Şanlıurfa’yı bırakmayın” dedi. Bir esnafın Güvenç’in tanıtım broşüründe yer alan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını öperek sevgisini göstermesi de dikkat çekti.
Daha sonra esnaflarla ve vatandaşlarla sohbetini sürdüren Celalettin Güvenç,  tavsiye ve önerilerini dinleyerek, mahallelerinde ve Şanlıurfa’da yapılmasını istedikleri ve görmek istedikleri projelerin olup olmadığını da sordu.
Öte yandan AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar ve AK Parti İl Yönetimiyle birlikte esnaf gezisini sürdüren Celalettin Güvenç, renkli görüntülerin yaşandığı ziyaretler esnasında esnafın ve vatandaşların büyük teveccühüyle karşılandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.