banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Güvenç ve Eğilmez Şehit Ailesini Ziyaret Etti



Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde yola döşenen mayının patlatılması sonucu şehit düşen 28 yaşındaki uzman çavuş Mustafa Çiftçi’nin baba evini ziyaret etti.
Taziye ziyareti için gittiği Paşabağı Mahallesindeki evde Vali Celalettin Güvenç, kendisini karşılayan şehit babası İsmail Çiftçi’ye başsağlığı dileklerinde bulundu. Baba Çiftçi ile bir süre görüşen Vali Güvenç yaşanan acıyı tüm Türkiye’nin olduğu gibi kendilerinin de paylaştığını belirtti. Görüşmesinin ardından Vali Güvenç ailenin diğer fertlerine de başsağlığı ve sabır dileyerek evden ayrıldı.
Taziye ziyareti sırasında Vali Güvenç’e Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.