banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Güvenç, Taşeron işçilerin sorunların takipçisi olacağım
Ziyareti sırasında Vali Güvenç’e, KAŞİP Genel Başkanı Nasrettin Hakan Aydın, hazırladığı dosyayı verirken, üyelerin çalıştığı kurumlar ve karşılaştığı sıkıntılar hakkında bilgi verdi. Sıkıntıların çözümü konusunda Vali Güvenç’ten destek isteyen Aydın, Bilinçli işçi Bilinçli toplum projelerini de anlattı.



Vali Celalettin Güvenç, taşeron işçilerin sorunlarının kendi sorunu olduğunu ve sorunlarının çözümü için ne gerekiyorsa yapacaklarını bildirdi.



Taşeron işçilerin sorunlarının kendisine iletilmesini isteyen Vali Güvenç, kendisinin de işçilerin yanında olduğunu belirterek, dernek yöneticilerinden üyelerini asla yalnız bırakmamalarını istedi.



Vali Celalettin Güvenç, 700 liraya çalışan taşeron işçilerin, kendileri için toplumun en saygın işçileri olduğunu ifade ederek, “Aldığınız ücret çok yüksek değil ancak, bunun daha iyi şartlarda olması için elimizden geleni yapacağız. İşçi kıyımlarını en az seviyeye indirmek için elimizden gelenin daha fazlasını yapacağız. Şanlıurfa’daki bütün kurumlarda ayrı ayrı toplantılar yaparak daha bilinçli bir toplum için örgütlenin. Toplantıların yapılması için ne gerekirse hep birlikte yapacağız. Sorunların özellikle takipçisi olacağım. Yeşil kart hizmet birimlerinde çalışan işçilerimiz şu anda olduğu gibi işlerine devam edecekler. Gerekirse mağdur etmeden diğer kurum veya hastanelerde istihdamlarını gerçekleştireceğiz” dedi.



İşçilere seslenen Vali Güvenç, işçilerin derneğe üye olunmaması yönünde telkinler alması veya herhangi bir şekilde çalıştırıldıkları işlerle ilgili sıkıntı yaşamaları halinde kendisine bildirilmesini istedi.



Görüşmenin sonunda Kamu Şirket Personelleri Derneği Başkanı Hakan Aydın ve yönetim kurulu üyeleri Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’e kendilerine verdiği destekten ötürü teşekkür ettiler. 
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.