banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Güvenç: Sorunların üstesinden geleceğiz VİDEO

AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, Türkiye Muhtarlar Derneğinin her hafta düzenledikleri ve sorunlarını, yaptıkları ve yapmaları gereken çalışmalarını paylaştıkları oda toplantılarına konuk oldu. Muhtarlarla birebir sohbet edip sorunlarını ve taleplerini dinleyen Güvenç, Allah’ın izniyle 1 Nisan’dan itibaren yeni bir sayfa açıp hep birlikte bütün sorunların üstesinden geleceklerini, yaşanabilir daha güzel bir Urfa oluşturacaklarını belirtti.
Beraberinde, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, Yönetim Kurulu üyeleri Cemil Çadak, İsmail Güneş ve Nihat Kılıç ile birlikte Türkiye Muhtarlar Derneğini ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, muhtarların yoğun ilgisiyle karşılandı. Muhtarların taleplerini, sorunlarını dinleyen Güvenç, hep birlikte bütün sorunların üstesinden geleceklerini söyledi.
Şanlıurfa Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı İ.Halil Haktan Kaçmaz ve üye muhtarlar, AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç’i mahallerinin sorunları, yapılması gereken hizmetler, ihtiyaç ve taleplerinin konuşulduğu toplantılarına katıldığı için memnun olduklarını belirtirken, Celalettin Güvenç ise, 1 Nisan itibariyle hep birlikte, istişareler yaparak Şanlıurfa ve Şanlıurfalılar için hizmet edeceklerini söyledi.

Başbakanımızı seviyoruz
Muhtarlar adına konuşan ve Mahallelerinin öncelikli sorunun elektrik olduğunu dile getiren Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı İ.HalilHaktankaçmaz, “Öncelikle elektrik sorunu bir çözüme kavuşturulmalı. Büyükşehir Belediyesi olarak Muhtarlarımızla zaman zaman bir araya gelinerek varsa taleplerimiz ve sorunlarımız dinlenmeli ve çözüm yoluna gidilmeli. Biz zaten sizin Valiliğiniz döneminde yaptığınız çalışmaları yakından biliyoruz ve Urfa’mız için de en iyi hizmeti yapacağınızdan şüphemiz yok. Biz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyoruz. Allah’ın izniyle her zaman da destek olacağız. Şanlıurfa’mıza hizmet eden herkesi başımıza taç ederiz” dedi.

Hep birlikte Şanlıurfa’ya hizmet edeceğiz
AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç ise, “Bizde Urfa’yı Urfalıları çok sevdik. Her gittiğimiz yerde bizi bağırlarına bastılar. Onlar bize güveniyor, bizde onlara hizmetkar olmaktan mutluluk duyacağız. Allah’ın izniyle bütün sorunlarımızı el birliğiyle ve düzenli olarak istişareler yapıp çözüme kavuşturacağız. Biz hep birlikte Şanlıurfa’ya hizmet edeceğiz. Büyükşehir Belediyesinin imkanları Valiliklerden çok daha fazla olacak. Dolayısıyla şehrimizin en ücra köşelerine, yeni statü ile mahalle olan köylerimize bile en iyi hizmeti götüreceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. 1 Nisan’da yeni bir sayfa açacağız. Başbakanımıza, Şanlıurfalılara layık olmaya çalışacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.