banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Güvenç; Ser Çavamın VİDEO

Mahalle sakinlerinin zılgıtlarıyla ve yoğun ilgisiyle karşılanan Celalettin Güvenç, mahalle sakinlerine Başbakan Erdoğan ile birlikte demokrasi ve halk hareketi yürüttüklerini, bu ülkenin büyümesinin asla engelleyemeyeceklerini belirterek, “Memleket meselelerine, seçime, Eyyübiye’ye, Hacı Bayram’a sahip çıktınız, bize sahip çıktınız. Teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum ‘Ser Çavamın’” dedi.

Esnaf ziyareti esnasında AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç’e; İl Başkan Vekili Erkan Sözen, AK Parti Eyyubiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av.İbrahim Halil Kızılelma, İl Yönetim Kurulu üyeleri Abdurrahman Kırıkçı, Hümeyit Bilbay, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Başkanı Av.Osman Uludağ ve SKM Temsilcisi Mahmut Saatçi eşlik etti.

Ülkede bir değişim ve dönüşüm başladı

30 Mart yerel seçimlerinin anlam olarak çok önemli bir seçim olduğunu belirten Celalettin Güvenç,  Türkiye’nin yeni bir döneme girdiğini belirterek, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu ülkede bir değişim ve dönüşüm, demokrasi ve halk hareketini yürütüyoruz. İç ve dış bir sürü oyuna, komploya ve saldırıya rağmen sizlerin verdiği destekle; 12 senedir memlekette istikrarı getirdik. Devlet imkanlarıyla fakir fukaranın imkanlarını iyileştirmeye ve şehirlerimizi güzelleştirmeye başladık. Bu seçim Türkiye’nin ve Türkiye’nin geleceğinin seçimidir” dedi.

Çok ehil, tecrübeli, ahlaklı, vicdanlı kadroların iş başına gelmesi lazım

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı en büyük reformlardan birisi büyükşehir yasası olduğunu söyleyen Celalettin Güvenç, Şanlıurfa’nın artık Büyükşehir Belediyesi tarafından tek elden yönetileceğine değinerek, “Şanlıurfa’yı AK oylarınızla seçeceğiniz Belediye Meclisi ve Belediye Başkanı yönetecek. Bu Belediye Başkanı Hacı Bayram’dan da sorumlu olacak, Haliliye’den de sorumlu olacak Viranşehir’den de, Siverek’ten de. Çok ehil, tecrübeli, ahlaklı, vicdanlı kadroların iş başına gelmesi lazım. Biz buna talibiz. Biz hakemliğe, kardeşliğe, ayrım  gayrım yapmamaya talibiz. Biz Belediyeyi herkesin belediyesi yapmaya talibiz. İnşallah sizlerin desteğiyle göreve geldiğimizde vaadimiz ve sözümüz; 1 milyon 800 bin Şanlıurfalıyı aynı gözle görmek ve hizmet etmektir” dedi.

 

Kötü görünümleri mutlak suretle ortadan kaldıracağız

Şanlıurfa’nın sorunlarını dile getiren Celalettin Güvenç, “Kentsel dönüşümü yapmak zorundayız, imar planlarını gözden geçirmek zorundayız. Sizlere ve çocuklarımıza yeni konutlar yapmak zorundayız. Geçen gün Şahinbey Belediyesine gittim gördüm. 90 metre kare evleri 60 bin TL’ye satıyorlar. Göreve gelir gelmez projelerini alacağız. İlk bir sene bin TL’den 12 bin TL, ondan sonra ödeme yok içine girdikten sonra 400 TL ödeyeceksiniz kira gibi. Bu evleri yapmış AK Partili Belediyeler, inşallah bizde aynısı yapacağız. Parklar yapacağız; bu kötü görünümleri mutlak suretle ortadan kaldıracağız. Bunun azmi içerisindeyiz” diye konuştu.

 

Birlik ve beraberlik içerisinde bu ülkeyi büyüteceğiz

Türkiye’nin 81 vilayetinde; halkıyla kucaklaşan, halkıyla dertleşen, siyaset yapan tek parti Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın partisi AK Parti olduğunu söyleyen Celalettin Güvenç, “Keşke herkes bizim gibi her yerde samimi olsa da konuşsa, halkla kucaklaşsa; ülkenin geleceği için. Çünkü biz diyoruz ki bu coğrafya da helalleşeceğiz, bir olacağız, beraber olacağız, eşit olacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde bu ülkeyi büyüteceğiz” dedi.

Bu ülkenin büyümesini asla engelleyemeyecekler

Gayretle çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Celalettin Güvenç, 10 yıl içerisinde lider ülkeler arasına gireceklerini söyleyerek, “Bunu gerçekleştirecek projeleri başlattı bu hükümet. En büyük açığımız enerji açığı yılda enerjiye 60 milyar dolar ödüyoruz. Bu yüzden Nükleer Santral işine girdik. İstanbul’a dünyanın en büyük havaalanını yapamaya başladık. Boğazda üçüncü köprü yapmaya başladık. Bunları da devletin cebinden para çıkarmadan yapıyoruz. Haberiniz olsun. Yap işlet devret modeliyle yapacaklar devlete de para ödeyecekler. Allah’a şükür bunu engelleyemeyecekler. Sizlerin desteğiyle bu ülkenin büyümesini asla engelleyemeyecekler buna inancımız tam” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.