banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi

Güvenç, “Şehrimizi ve Esnafımızı Yükten Kurtaracağız”

Kırsal Bölgelerde ve yeni yapılaşmanın bulunduğu alanlarda çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Gıda ve İmalatçılar Sitesi ve STK’lar için ayrılmış olan bölgedeki 2 kilometrelik yolun yapımını tamamladı.

Gıda İmalatçıları Sitesinde yer alan işletmeleri gezen Güvenç, üretim kapasiteleri ve istihdam konusunda yetkililerden bilgi alarak, işletmelerin çalışanlarıyla sohbet etti.

Güvenç, “Şehrimizi ve Esnafımızı Yükten Kurtaracağız”

Gıda İmalatçıları Sitesindeki İşletme sahipleri ve çalışanlarla bir araya gelen Güvenç, yaptığı açıklamada 3 yıldır sitenin sorunlarıyla ilgilendiğini ve sorunların çözümü noktasında destek olduklarını aktararak, “Sitenin yol sorunlarını çözerek önemli bir adım atmış olduk. Esnafımız burayı görmemiz için davette ettiler. Bu davetten dolayı teşekkür ediyorum. Daha önce de Elektrik sorununa yönelik destek olmuştuk. Gıda İmalatçıları Sanayisi 76 adet İş yerinin bulunduğu bir bölgemiz, gelişmesi için desteklenmesi lazım hep beraber bu bölgede bütün Sivil Toplum Kuruluşlarımızın yerlerini yapacağız. Şehrimizi ve esnafımızı yükten kurtaracağız. Sanayi Bölgesini rahat çalışma ortamına kavuşturuyoruz. Planlama çalışmalarımız ve altyapı çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah yakın zamanda çok daha önemli çalışmaları halkımıza kavuşturacağız” şeklinde konuştu.

Çelik, “Bu Yol Bize Hayat Verdi”

Yapılan çalışmalarla kısa sürede yolun tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti ve Başkan Güvenç’e teşekkürlerini ifade eden Gıdacılar ve Toptancılar Dernek Başkanı Kureyşi Çelik, “İmalatçılar Sitesi 2005’ten bu yana inşaatı devam etmekteydi. En büyük sıkıntımız yoldu. Sayın Başkanımızla valiyken görüşmüştük. Sayın Celalettin Güvenç Başkan adayı iken yolunuzu yapacağım demişti ve şimdi yolumuz yapıldı. Herkesin huzurunda kendisine teşekkür ediyorum. Bu yol bize hayat verdi. Can suyu oldu. Daha da heyecanlandık. Alt yapı sorunlarımız var inşallah onlarda çözüldüğü takdirde, Gıda ve İmalatçılar sitesi Şanlıurfa’nın sanayisine yön verecektir” dedi.


Ayrıca tarihi yapıların yoğunlukta bulunduğu kale eteği bölgesindeki yapımı tamamlanan Kalkan Caddesinde de incelemelerde bulanan Başkan Güvenç, yeni yapılan çift yönlü yol güzergahı üzerinde yer alan esnaf ve halkla Anakent Belediyesinin çalışmaları hakkında sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.