banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

Güvenç Şarlatan ve Rantçılara Sert Çıktı

 Açıklamasında Zeki Kurt'a teşekkür ederek başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Celalettin Güvenç, "Teşekkürüm sadece bize verdiğin samimi destek için değil. Asıl tebrik ve teşekkürüm. Bu şehrin geleceği için gösterdiğin mert duruş yiğitliğedir" olduğunu söyledi.

BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR MU? YAZIYI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

işte Güvenç'in Twitter üzerinden yaptığı o açıklama: "Zeki kardeşim çok teşekkür ederim yazınızı yeni gördüm. Teşekkürüm sadece bize verdiğin samimi destek için değil. Asıl tebrik ve teşekkürüm. Bu şehrin geleceği için gösterdiğin mert duruş yiğitliğedir. Sağ duyulu akilci inançlı tespitleredir. Bu örnek tavrın camiamızda ve şehrimizde anlaşılırsa bu kadim kent ebediyen barisin ve huzurun kenti olarak kalır ve inşallah da öyle olacaktır. Yiğit kardeşim kardeşlerim bu şehrin vakarlı güzel insanları... hiç şüpheniz olmasın bu kardeşiniz sonuna bu güne kadar hiç bir küçük adama ve kifayetsiz muhterise cevap vermedim. Çünkü kaderin ve halkın bana verdiği görevi, hizmeti düşündüm. Suskunluğumuz ve efendiliğimiz bunlar tarafından takdir edilmedi... Ama herkeste artik biliyor ki onlara boyun eğmedik ve eğmeyeceğiz. Aslında bunları halkımızın şaşmaz sağduyusuna ve Allaha havale etsem de..bundan böyle her ortamda gereken cevabi alacaklar... Şanlıurfalı kardeşlerim müsterih olsunlar.. Bu şehri ve güzel insanlarını Allaha emanet ediyorum... Emanete sahip cikacaktir. Bu belediye şarlatanların rantçıların değil Şanlıurfalının belediyesi olacaktır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.