banner2
Öne Çıkanlar toz Urfa Sugeldi Candeias Douglas Tanquee

GÜVENÇ: 'ŞANLIURFA HAKKINI HELAL ETSİN'

AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatını ziyarete eden Güvenç STK’lar ve Teşkilatları gezdiğini belirtti. Güvenç; Sayın Başbakanımızın davetiyle Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa ettim.

AK Parti İl Teşkilat Başkanı İl Başkan vekili Bahattin Yıldız konuşmasında şunları söyledi. “ Başbakanımızın daveti üzerine Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa eden Celalettin Güvenç Bey yine bir hizmet alanı olan Milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulundu. Gerek Valilik döneminde, gerekse Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde şehrimize gerçekten çok büyük emekleri olmuştur. Bugüne kadar göstermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine şükranlarımızı sunuyoruz diye konuşmasına devam etti. 

BİR URFALI OLARAK KENDİSİNİ ADLEDİYORUZ 

Bugün ki ziyareti Teşkilat olarak bizleri çok mutlu etti. Bundan sonra ki Siyasi yaşamında Celalettin Beye başarılar diliyorum. Bir Urfalı olarak kendisini adlediyoruz 1 Kasım seçimlerinden sonrada bir fahri hemşerimizin bir Milletvekilimizin de Ankara’da olduğunu bilmek bizleri mutlu etmektedir dedi.” 

Şanlıurfa eski Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç konuşmasında şunlara yer verdi. “ Bilindiği üzere 4 yıl görev yaptık dan sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa ettik Başkanımızın daveti ile ve son 2,3 gündür de önce Belediye Başkanımızı seçtik meclisten arkasından çok hızlı bir şekilde devir teslim törenini yaptık. Bugünde sivil toplum örgütlerimizi ve Parti Teşkilatlarımızı geziyorum. 

KALBİMİN GÖNLÜMÜN YARISI ŞANLIURFA DA KALACAKTIR 

Bütün Şanlıurfalılara teşekkür ediyorum. Bize gösterdikleri ilgiden, alakadan, destek dolayı 4 yıl süreyle hizmet etme şerefine nail olduk. Bunun 2 yıla aşkın süresi Valilik olarak ama bundan daha önemlisi ise seçilmiş ilk Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hizmet vermemiz. Allah razı olsun %62’lik bir oy oranıyla Şanlıurfa’nın tüm ilçelerinde büyük bir destek vererek göreve geldik. Takdir kam oyumunun kader böyle tecelli etti. Görevden ayrıldık Şehirden ayrılacağız, ama bilinmesini isteriz ki kalbimizin yarısı, gönlümüzün Yarısı Şanlıurfa da kalacaktır. Burası bizim ikinci memleketimiz Şanlıurfa İslam aleminin, Orta doğunun önemli kentlerinden birisidir. Şanlıurfa ya sahip çıkmak lazımdır. Şanlıurfa’nın huzurunu, birliğini, kardeşliğini korumak lazım. 

ŞANLIURFA HAKKINI HELAL ETSİN 

Biz ibadet aşkıyla bunu için çalıştık, insanları bir araya getirmeye çalıştık, Parti Teşkilatımızı bir arada tutmaya çalıştık, Belediyelerimizi bir arada tutmaya çalıştık. Bu bizim İnancımızın gereğidir, bize yakışan budur biz barışın temsilcileriyiz, bizler kardeşliğin temsilcileriyiz, bizler hoş görünün temsilcileriyiz. Bu inancımız ekseninde çalıştık ve buna destek veren herkesi de ayrı ayrı teşekkür etmeyi de bir borç biliyorum. Şanlıurfa bana hakkını helal etsin eğer benimde Şanlıurfa’nın üzerinde hakkım varsa helal olsun dedi”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.