banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Güvenç, Köy Muhtarlarıyla İftarda Biraraya Geldi-VİDEO



Yapılan iftar sonrası elektrik konusunu konuşmak üzere kanaat önderleriyle bir araya gelen Vali Güvenç, “Sadece iftar yapmakla kalmadık, aynı zamanda elektrik sorununu da konuşma imkânı bulduk. DEDAŞ müdürümüzle birlikte çözüm yollarını anlattık. Karşılıklı fikir alışverişi de oldu. İlgi gösteren bütün muhtarlarımıza ve kanaat önderlerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Vali Celalettin Güvenç aynı zamanda, köye gelişi sırasında yapılan köy yolarını da incelediklerini, bununla birlikte yapacakları köy yolları ile ilgili de muhtarlarla değerlendirmede bulunduklarını ifade etti.

Sarpdere Köyündeki iftarda Vali Güvenç’e eşlik eden Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar ise, fırsat buldukça vatandaşlarla bir araya gelmeye ve yapılan hizmetleri değerlendirmeye çalıştıklarını söyledi. Sarpdere köyünde de genel meseleleri değerlendirme fırsatı bulduklarını kaydeden Kaçar, köylerin öncelikli sorunları olan elektrik, yol, su ve sağlık gibi konuları geçen yıllara göre çok daha iyi gördüklerini ifade etti. Bundan sonraki süreçte sorunları minimize etmeye gayret göstereceklerini sözlerine ekleyen Kaçar, “Başta Sayın Valimiz olmak üzere, diğer milletvekili arkadaşlarım ve ilgili kurum amirleri ve çalışanlarının da özverili gayretleriyle; vatandaşlarımızın daha huzurlu bir şekilde hizmet almalarını sağlamış olacağız” dedi.

Sarpdere Köyünde düzenlenen iftar yemeğinde Vali Celalettin Güvenç’e, Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar’ın yanı sıra; Dedaş İl Müdürü Esin Eroğlu ve İl Müftüsü İhsan Açık eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.