banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Güvenç, Kadınlarla Bir Araya Geldi


İlk olarak Topdağı Kadın Kültür Merkezini ziyaret eden Celalettin Güvenç ve eşi Turan Güvenç, burada bulanan kurs alan kursiyerlerle bir araya gelerek, el emeği göz nuru ürünlerini inceleyip, kadınlarla sohbet ettiler.
Daha sonra Eşi Turan Güvenç ile birlikte Eyyübiye ilçesine bağlı Tepe Mahallesinde ev ziyaretleri gerçekleştiren Celalettin Güvenç, mahalle sakinleriyle sohbet ederek, mahallenin sorunlarını yerinde gördü.
Burada çeşitli incelemelerde bulunan Celalettin Güvenç,  mahallelinin sorunları konusunda kapsamlı çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyleyerek, Şanlıurfa’da daha yaşanabilir alanlar oluşturacaklarını ve insanların hayat standartlarının yükseltilmesi için çalışmalarının olduğunu belirtti.


Hasta Ziyaretinde Bulundular
Kapılarını çaldıkları mahalle sakinlerinin destek ve dualarını alan Celalettin Güvenç ve eşi, yaşlı bir kadını da ziyaret ederek, hastalığı konusunda yardımcı olunması hususunu yetkililere ileteceklerini ve kendilerinin de ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
“Biz, hayal satmayız”
Ev ziyaretlerinin ardından Şanlıurfa Şoförler Odasını Ziyaret eden Celalettin Güvenç, burada Oda Başkanı Osman Karakeçili ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.
Şoförler Odasında yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden Celalettin Güvenç, sorunlarını bildiklerini söyleyerek, “Sektörün, esnafın sorunlarını çözelim. TIR Garajı benim boynumda bir yük. Ceza yazılıyor, mağdur oluyorlar, trafik sorunu meydana geliyor. İlk işimiz bunları çözmek; el ele gönül gönüle gelip sizlerle istişare edeceğiz. Biz hayal satmayız. Ne olacaksa masaya yatırırız. Karşılıklı tartışırız, istişare ederiz. Doğru olan neyse haydi yürüyelim deriz birlikte yürürüz” dedi.    
Mimarlar Odası’nı da Ziyaret Etti
Şoförler Odasından ayrıldıktan sonra Mimarlar Odası Şanlıurfa Temsilciliğine geçen Celalettin Güvenç, Oda Başkanı Bilal Yıldırım ve Yönetim kuruluyla birlikte kısa bir toplantı gerçekleştirerek,  birlik ve beraberlik içerisinde AK Belediyecilik örneği sunacaklarını ve sürekli görüş alışverişi içerisinde olacaklarını kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.