banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Güvenç İsotçu Pazarında

Güvenç, vatandaşların kira öder gibi taksit ödeyerek toplam 90 Bin TL’ye ev sahibi olacaklarını söyledi.

Beraberinde AK Parti İl Başkan Vekili Erkan Sözen, Yönetim Kurulu üyesi Vildan Gönüllü ve Mahmut Saatçi ile birlikte, Haşimiye Meydanında bulunan İsotçu Pazarı esnafına ziyaret eden Celalettin Güvenç, esnafla ve alış veriş yapan vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbetler gerçekleştirdi.

Kira öder gibi ev sahibi olunacak

Vatandaşların ve esnafın en çok üzerinde durduğu konut sorununu anlatan Celalettin Güvenç,  AK Parti Belediyelerinin uyguladığı kentsel dönüşüm programlarından bahsederek, dar gelirli vatandaşlarında ev sahibi olabileceği bir konutlaşmayı programlayacaklarını söyledi.

Gaziantep’in Şahinbey Belediyesinde yapılan konutlardan örnek veren Celalettin Güvenç, 90 bin TL’ye konut yapacaklarını ve 12 ay boyunca bin TL ödeyip evin teslim edilişinin ardından kira öder gibi 400-500 TL aylık ödeyerek, dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapacaklarınısöyleyip, konut sorununu çözeceklerini belirtti.

Suriyeli misafirle samimi sohbet

İsot Pazarı ziyareti esnasında Şanlıurfa’da yaşayan bir Suriyeli misafir,Celalettin Güvenç’in vatandaşların arasında iç içe olmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, “Tayyip Erdoğan bu ülkeye aşık ve vatandaşlarını kucaklıyor. Başkan olarak siz burada dolaşıyorsunuz, vatandaşlara sarılıyorsunuz, muhabbet ediyorsunuz bunu çok sevdim” diyerek Güvenç’le bir süre samimi sohbet etti.

Suriyeliden Başbakan ve Güvenç’e övgüler

Suriyeli misafirle samimi ve sıcak sohbetin ardından vatandaşlarla ve esnafla görüşmesini sürdüren Celalettin Güvenç, Büyükşehir Belediyesinin yapısını ve halka yaklaşımını anlatarak, “Millete açacağız bu kapıları bunun kararlılığı içerisindeyiz. Ahmet’e Mehmet’e şuna buna değil. Bu yaştan sonra milletin vebali almak için bu işe girmedim. Bu işe milletin duasını almak için girdim” dedi.

Genç bayan ve erkeklerden Güvenç’e ilgi

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, esnaf ziyareti sırasında yolda karşılaştığı ve selamlaştıkları genç bayanlar ve erkeklerle ayaküstü sohbet ettdi, önerilerini, taleplerini ve varsa sorunlarını dinledi, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Bazı vatandaşlar da hem sohbet etti hemde sorunlarını yazılı olarak ilettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.