banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Güvenç, İnsanlık Adına Güzel Bir Gün Yaşandı



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Lojistik destek sağladığı ‘Üşüyorum, Yardım Edin’ kampanyasında AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, AK Parti Grup Başkanvekili Belma Satır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet İstanbul İlçe Belediye Başkanları ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Vali İzzettin Küçük, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Mehmet Akyürek ve Halil Özcan Şanlıurfa’da yaşayan Suriyeli Misafirlere yardım eli uzattıkları için teşekkür ettiler.

Güvenç, Şanlıurfa ve Bütün Mazlumlar Adına Teşekkür Ediyorum

Düzenlenen gecede yaptığı konuşmada insanlık adına güzel bir gün yaşandığını vurgulayan Başkan Güvenç, “AK Parti İstanbul Başkanlığına ve teşkilatına; Şanlıurfa ve bütün mazlumlar adına teşekkür ediyorum. Çok faydalığı bir gezi olduğunu düşünüyorum. Burada yaşanan dramı ve yaptığımız çalışmaları bizzat gördünüz. İnşallah bu sorunların hep birlikte üstesinden geleceğiz. Yaptığınız desteklerin ve yardımların yerine ulaşması için gerek Büyükşehir Belediyemiz, İlçe Belediyelerimiz ve Şanlıurfa AK Parti İl Teşkilatları büyük bir fedakârlıkla çalışmaya devam edeceklerdir. Gözünüzün arkada kalmamasını istiyorum. İnşallah bu gezi bir ilk olur son olmaz, farklı zamanlarda ve güzel günlerde Şanlıurfa’da tekrar buluşmayı ümit ediyorum. Tarihi ve Kültürel Zenginliklerimizi sizlere tanıtmak için” şeklinde konuştu.

Gecenin ardından AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa’dan ayrılarak İstanbul’a hareket etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.