banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Güvenç; ‘İhtiyaç Sahiplerinin Yanındayız’


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu yardımların yanı sıra Yardım Eli Derneği, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, Ak Partili Belediyeler ve Hayırseverler tarafından gelen yardımların ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağı Giyim Mağazasının açışını gerçekleştiren Başkan Güvenç, ihtiyaç sahibi çocuklarla bir araya geldi.
 
Açılışın ardından yaptığı açıklamada Sosyal Belediyecilik anlayışlarının öneminin altını çizen Başkan Güvenç,  “Açılan giyim mağazasında ihtiyaç sahibi vatandaşlar belirlenerek; Mont, Kazak, Pantolon, Ayakkabı gibi yardım malzemeleri dağıtılacak” dedi.
 
Başkan Güvenç, Çocukların Sevincine Ortak Oldu
 
Giyim mağazasının açılışını gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, giyim mağazasını gezerek, mağazaya gelen ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına giysilerini verdi. mağazada bulunan çocuklara ayakkabı ve mont giydiren Başkan Güvenç, çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye ederek, sevinçlerine ortak oldu.
 
Büyükşehir Belediyesinin Gıda mağazasının yanında giyim mağazasını da açtıklarını ve ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Güvenç, “Sosyal Belediyecilik anlayışıyla fakirimizin ve fukaramızın ihtiyaç sahiplerinin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Güvenç, STK’lara ve AK Partili Belediyelerimize Teşekkür Ediyorum
 
Hayırseverlerin yapmış olduğu yardımlardan dolayı teşekkür eden Başkan Güvenç, ”Yardımeli Derneğimiz giyim mağazamız için 1 TIR giyim malzemesi,  Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz 1 TIR Giyim malzemesi ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ‘Üşüyorum, Yardım Edin’ kampanyası çerçevesinde 600 ayakkabıyı giyim mağazamıza yardım etmiştir. Teşekkür ediyorum duyarlı davranışlarından dolayı... Buradaki malzemeler ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ayakkabısı olmayan üşüyen çocuklara yardım olarak ulaştırılacaktır” şeklinde konuştu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.