banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Güvenç Hilvan’da yolsuzluk operasyonuyla ilgili konuştu VİDEO


Gündeme ilişkin AK Parti Hilvan İlçe Teşkilatında konuşan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, “Bu millet biliyor ki; AK Parti ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan; hırsızlığa, yolsuzluğa, uğursuzluğa izin vermez. Bakanı da olsa, valisi de olsa izin vermez. Bunun delili nedir? 1994’te İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına başladığından beri verdiği destansı mücadeledir. Her türlü baskıya ve oyuna rağmen Allah’a şükür milletten yana, milletin menfaatinden yana tavrını koyarak, bedellerini ödeyerek, hapislere düşerek, hastalıklara düşerek; ilkesinden, inancından, millet sevgisinden taviz vermemiştir. Dünya buna şahittir bu tartışılmaz birşeydir. Başka tartışılmayacak şey şudur: Kurumsal olarak sistematik hırsızlığı ve yolsuzluğu bitirdiği içindir ki; gerek İstanbul’da gerekse Türkiye’de bugünkü duruma gelmiştir” dedi.
Akılla, vicdanla, ilimle yöneteceğiz
Büyükşehir Belediyesiyle birlikte tüm ilçelerin ayrımsız kucaklanacağını ifade eden Celalettin Güvenç, bütün köylerin, mahallelerin ve sokakların tek gözle görüleceğini, adaletle yaklaşılacağını söyleyerek, hepsinin sorunları önceliğine göre masaya yatırılacağını ve akılla, vicdanla, ilimle yönetileceğini vurguladı.
Yılların sorunları ve ihmallerinin sona ereceğini ifade eden Celalettin Güvenç, Hilvan’ın ve Şanlıurfa’nın geleceği için seçilecek yönetimin;bu şehri ileriye götürecek, marka değerini arttıracak, sanayisiyle ilgilenecek, tarımdan turizme, hizmet sektörüne ve her türlü ekonomik, kültürel, sosyal ve sportif problemlere aynı gözle bakarak şehrin çehresini değiştireceğini söyledi.
Büyükşehir anlayışının önemine dikkat çeken Güvenç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bu görevi kendisine tevdi ettiğini belirterek, Şanlıurfalının, Hilvanlının teveccühüyle görevi üstlendiğini söyledi.
Fakirin, fukaranın, garibanın duası yeter
Yeni dönemde baştan aşağı değişen bir sistemin oluşturulacağını dile getiren Güvenç, “Genel Müdürlük, Daire Başkanlıkların kurulacağı ve yeni projeler ile planların yapılacağı dönemde buraya hizmet edin, sahip çıkın, milletin emrinde olun diye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bizlere görev verdi. Çok zor bir görevde olduğumuzun farkındayız. Ama en büyük avantajımız; tecrübemiz, millete olan sevgimiz, millete olan muhabbetimiz, milletle karşılıklı sevgi ve gönül bağımızdır. Hizmeti en üstün değer görmemiz, insanların en hayırlısının; insanlara hizmet eden olduğunu bilmemizdir. Şu fani dünyada insana kalacak en önemli şeyin fakirin, fukaranın, garibanın duası olduğunu bilmemizdir. Bu aşkla, imanla, inançla sizlere inanarak yola çıktık. AK kadrolara inanarak yola çıktık. Allah’a çok şükür daha şimdiden yanılmadığımızı görüyorum. Bugün üç merkez ilçeyi sayarsak 12’inci ilçemizi ziyaret ettik. Bütün teşkilatlarımız bizi bağrına basıyor. Herkes seçime hazır, yeni bir heyecan içinde bunu boşa çıkartmayacağız. Daha şimdiden projeleri çalışmaya başlayacağız. Zaten görev yaptığımız sürede her sorunun ve problemin üstüne gittik. Ayrım ve gayrım yapmadan ötekileştirmeden bütün insanlarımızı aynı gözle gördük. Bütün insanlarımızı aynı sevgiyle kucakladık” dedi.
Hizmetleri ilerleteceğiz ve taçlandıracağız
Köylerde, ilçelerde yapılan yol, su, altyapı ve parke taşının çok önemli olduğunu söyleyen Başkan adayı Güvenç, “Yaşanabilir bir Hilvan’ı yapma adına dev adımların atıldığı huzurla karşınızdayız. Önümüzdeki dönem seçeceğiniz Belediye Başkanıyla bu hizmetleri ilerleteceğiz ve taçlandıracağız. Gün birlik günüdür, dayanışma günüdür, şahsi ve kişisel hesapları bırakma günüdür” diye konuştu.
Seçim çalışmalarına ilçelerle başladıklarını belirten AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Celalettin Güvenç’i Valilik döneminden herkesin tanıdığını belirterek, Başkan Adayı Güvenç’in talebi üzerine daha geniş katılımlı bir tanışma toplantıları düzenledikleri ifade etti. 4 yılda 400 proje kapsamında Hilvan İlçesine 30 taahhütte bulunduklarını dile getirdi.
Başkan Eğilmez, bunların 26’sını tamamlamış olduklarını söyleyerek, Hilvan ilçesinin hizmet anlamında en verimli dönemini yaşadığını belirtti.
Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Güvenç’in ve Bakan Çelik’in çok önemli katkıları olduğuna değinen Başkan Eğilmez, Hilvan’a 2 milyon TL kaynak aktarıldığını belirterek altyapı, köy yolları, su, sağlık ve eğitim sorunlarının önemle üzerine gidildiğini ifade etti.
AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Hanif Düzme ise, Hilvan olarak hizmete hazır olduklarını ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Başkan adayı Celalettin Güvenç’in arkasında olduklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.