banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

GÜVENÇ: HERKESİN TOK YATMASI LAZIM


Başkan Güvenç ve beraberindekiler ilk olarak esnafı ziyaret ederek onların taleplerini dinledi.

Ardından ilçede yürütülen parke taşı çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Güvenç, ilçe koordinatörü ve ilgili daire başkanlarından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Güvenç daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede her gün kurulan sokak iftarına katıldı.  İftardan önce konuşan Başkan Güvenç, Viranşehir'in kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediyesi'nin günde ortalama 5 bin kişiye iftar verdiğini belirten Başkan Güvenç, şunları söyledi:

"Viranşehir hizmetin en iyisine laik. Çalmadan, çırpmadan, hırslık yapmadan ayrım yapmadan bu topraklarda yaşayan herkesin başının dik olmasını karnın tok olmasını arzu ediyoruz. bunu için çabalıyoruz. Allah'a şükür bütün ilçelerimizde iftar programımız oluyor. 20 senede yapılmayan işleri merak etmeyin biz 2 yılda yapacağız. 1520 bin metrekare parke taşını döşedik. Buğday pazarı Ağostos ayında pırıl pırıl olacak. Ben herkese afiyet olsun diyorum."
İftarın ardından Başkan Güvenç, Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği Grup Tillo konserine katıldı."

İlçe halkını oldukça ilgi gösterdiği konser katılımcıları keyifli dakikalar yaşattı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.