banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

GÜVENÇ


Başkan Güvenç ilk olarak Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat'ı makamında ziyaret etti yaşanan göç dalgası ile ilgili bilgi aldı.

Ardından Akçakale Belediye Başkanı, Abdulhakim Ayhan'ı ziyaret eden Başkan Güvenç, Türkiye'ye giriş yapan Suriyeliler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Güvenç, daha sonra ilçe esnafını ziyaret ederek sohbet etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yürütülen parke taşı döşeme çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Güvenç, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Akçakale'nin zor günler geçirdiğini belirten Başkan Güvenç, hep beraber kenetlenmenin zamanı olduğunu vurguladı. Türkiye'nin büyük ve samimi bir ülke olduğunu aktaran Başkan Güvenç, Devletin gelen herkese kucak açtığını ve yardım eli uzattığını belirtti.

Büyükşehir Belediyesi'nin tüm ilçelerde çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini aktaran Güvenç, şunları söyledi:

"Burada yürüttüğümüz parke taşı çalışmasını yerinde inceledik. Biz Akçakale'ye teşekkür ederiz, Şanlıurfa'ya teşekkür ederiz. Estirilmek istenen havaya rağmen Şanlıurfa bu seçimde yüzde 47 gibi önemli bir oyu AK Parti'ye verdi. Biz her zaman her yerde halkımızın emrindeyiz. Akçakaleli bizi bağrına bastı aynı şekilde ilçe gezilerimiz devam edecek. Aynı şekilde Şanlıurfa'nın her bir metrekaresine hizmetlerimizi götüreceğiz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.