banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye trafik kazası

GÜVENÇ ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

Başkan Güvenç ve beraberindekiler tarihi bölgede bitme aşamasına gelen çalışmaları yerinde inceledikten sonra esnafı tek tek ziyaret ederek sohbet etti. 

   
  Esnafın taleplerini ve sorunlarını not eden Güvenç, esnafa bol kazançlı günler diledi.

    Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Güvenç, göreve geldikten sonra Akarbaşı'nda ki sorunları masaya yatırdıklarını söyledi.

    Çalışmalara öncelikle üst yapının değişimi ile başladıklarını aktaran Güvenç, çalışmaları hızlıca yerine getirdiklerini belirtti.

    Bölge esnafın yollara döşenen parke taşından oldukça rahatsız olduğunu vurgulayan Güvenç, şunları kaydetti

"Buranın parke taşları dayanmıyordu asfalt yapalım dedik ve uzun süre araştırdık yurt dışındaki örneklerine baktık, yurt içindeki örneklere baktık en son asfalta karar verdik. Bide ayrıca otobüs ve toplu taşıma için bölünmüş yol yapalım dedik ve çalışmalara başladık. Ondan sonra başka bir sorunla karşı karşıya kaldık doğalgaz yoktu onuda getirdik fiber kabloları internet için döşedik. 30 yıllık su kanalları çürümüştü onları değiştirdik. Tabi biraz zaman aldı bunlar yağış da oldu ama hamd olsun eskisi gibi 6 ayda değil yaklaşık 1 ayda bitirdik."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.