banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

GÜVENÇ, AİLENİN DAVETİNİ KIRMADI


AK Ocaklar Haliliye Gençlik kolları tarafından Bağlarbaşı Mahallesinde düzenlenen iftar programına katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, kurulan yer sofrasında yine vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.

İftar programının ardından Ömer Taş isimli bir vatandaşın davetini kırmayıp evlerine konuk olan Başkan Güvenç, taş ailesiyle birlikte çay içerek çocuklarına oyuncaklar hediye etti.

Taş ailesiyle birlikte sohbet ederek davetleri için teşekkür eden Başkan Güvenç, daha sonra Haliplibahçe esnafını ziyaret etti.

İftar Programında konuşma yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, " Bu organizasyonu yapan kardeşlerime teşekkür ediyorum. Allah herkesin ramazan bayramını mübarek kılar inşallah. inşallah herkes barış, huzur ve kardeşlik içerisinde yaşar. Bizim tek amacımız sizlere hizmet etmektir. 24 saat telefonumuz açık, gönlümüz ve kalbimiz açık. her zaman emrinizdeyiz." şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.