banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Urfa Balıklıgöl PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı

Güven Timinden kaçak sigara operasyonu
Şanlıurfa Emniyeti Güven Tim Ekipleri dur ihtarına uymayarak kaçan araçtaki yüzlerce paket gümrük kaçağı sigarayı ele geçirdi. Kovalamaca sonrası araçta bulunan 2 kişi de gözaltına alındı.



Şanlıurfa’nın cadde ve sokak aralarında suç ve suçluyla aralıksız olarak mücadelesini sürdüren güven tim ekipleri, bu kez dur ihtarına uymayarak kaçan araçtaki, 1800 adet paket kaçak sigara ele geçirdi. Araçta bulunan 2 kişi ise üst aramasının ardından gözaltına alındı.



Olay saat 15.00 sıralarında Bediüzzaman Aile Mezarlığı kavşağında yaşandı. Samsat Meydanı’ndan geçerken durumundan şüphelenilen araca dur ihtarı çekildi.



İhtara aldırış etmeksizin kaçmaya devam eden araç, güven tim ekiplerince takibe alındı.



Eski otogara doğru yol alan araç fazla uzaklaşamadan durduruldu. 63 plakalı araçtan indirilen 2 kişi üst aramalarının ardından ekip otosuna bindirilerek Sarayönü Polis Merkezi’ne götürüldü.



Aracın bagaj kısmında yapılan aramada ise naylon balya içerisine konulmuş halde 1800 adet gümrük kaçağı ve TAPDK Bandrolü bulunmayan sigara ele geçirildi.



Şüpheliler C. S. ve M.E. Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü’ne götürüldü
Kaynak: Kanalurfa


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.