banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haberleri

Günyüzü Derneğinden Hayırseverlere Çağrı


konu ile ilgili bazın açıklaması yapan Günyüzü derneği başkanı Veysel Toprak; “ Malumunuz Şanlıurfa sıcak bir memlektimizdir ve gıdalar dışarıda çok çabuk bozulmaktadır.Yaz mevsimi ve ramazan ayı gelmeden Şanlıurfa da buzdolabısız  fakir ve muhtaç  aile kalmasın diye bir dizi çalışma başlattık” dedi.
Evlerimizde ve depolarımızda atıl duran ama çalışır durumda olan kullanmadığımız buzdolabı, çamaşır makinası , fırın , vantilatör gibi beyaz eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere derneğimize bağışlayabilirsiniz.
Beyaz eşyalarımızı değiştiriyoruz. Kullanılabilir durumda olan eşyaları yetim, kimsesiz ve mağdur ailelere ulaştırmak için derneğimizin telefonunu arayarak bize ulaşabilirsiniz.
Komisyondaki gönüllü arkadaşlarımız ve araçlarımızla bu eşyaları  evlerinizden alarak daha önceden tesbit ve incelemeleri yapılmış muhtaç ailelerimize acil olarak ulaştıracaklardır.
Bu kampanyaya herkesin katılmasını ve bizlerle beraber çalışmasını arzu ediyoruz.Yetim ve öksüzleri sevindirelim  diyen başkan Toprak“ Bu memleketin fakirleri bu memleketin üzerinedir.” sözünü hatırlattı ve dernek çağrı merkezi telefonunu herkesin not etmesini belirtti”.
Bağışlayacağınız yeni ve eski kullanılabilir eşyalar için
Çağrı merkezleri:
Veysel Toprak : 0542 801 17 02
Hasan Doğan: 0544 560 06 10

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.