banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

GÜNFİAD: Başbakana Minnettarız!

     MUSUL’U ele geçiren Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) militanlarının kaçırdığı Çoğunluğunu Doğu ve Güneydoğulu vatandaşların oluşturduğu 32 Türk TIR şoförünü serbest bırakmasını değerlendiren Güneydoğu Anadolu Dernekler Federasyonu (GÜNFİAD) Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, Süreci iyi yöneterek Şoförlerin ailelerine kavuşmasını sağlayan Başta Sn. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Dışişleri Bakanlığına Minnettar olduklarını ifade etti.
                 Sürecin başından beri askeri müdahale yapmadığı için hükümeti eleştiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Muhalefete de tepki gösteren GÜNFİAD Genel Başkanı Rıdvan Söylemez; otuz iki tır şoförümüzün ailesine kavuşması bugün çok önemli bir başarıdır. Bu mübarek günde yaşananlar sadece otuz iki aileyi değil, tüm ülkemizi adeta yasa boğmuştu. Bugün bölgemizde adeta bayram havası var. Süreç hükümetimiz tarafından çok iyi yönetildi. Yetkililere minnettarız ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.