banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Gündüz Saatlerinde Açık Görürseniz Şaşırmayın


Dicle Elektrik’ten Genel Aydınlatma Denetimi Duyurusu

Dicle Elektrik Dağıtım, 09-26 Ekim 2018 tarihleri arasında Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) tarafından genel aydınlatma denetimi yapılacağını, bu nedenle söz konusu tarihler içerisinde gündüz saatlerinde de Şanlıurfa’da bazı cadde ve sokak lambalarının açık olabileceğini duyurdu.

Dicle Elektrik’ten yapılan duyuruda şöyle denildi:
‘’Düzenleme ve denetlemeye tabi bir sektörde faaliyet gösteren elektrik dağıtım şirketlerinin denetlenmesi, 6446 sayılı Elektrik Piyasası Kanunu kapsamında gerçekleştirilmektedir. Bu çerçevede09-26 Ekim 2018 tarihleri arasında TEDAŞ tarafındanŞanlıurfa merkez, ilçeleri ve bazı mahallelerde yapılacak genel aydınlatma denetimi süresince buralarda zaman zaman gündüz saatlerinde de cadde ve sokak aydınlatma lambaları açık tutulabilecektir. Kamuoyuna duyurulur.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.